Sfeervolle Verlichting op Website van het Jaar VerkiezingSfeervolle Verlichting op Website van het Jaar Verkiezing
Back Back Nieuws

Sfeervolle Verlichting op Website van het Jaar Verkiezing

30 november 2023

De Website van het Jaar Verkiezing - georganiseerd door Emerce - staat bekend als de belangrijkste publieksstemming voor websites en apps in Nederland en vierde op donderdag 23-11-23 een jaarlijks hoogtepunt. Circa Amsterdam was de perfecte locatie voor de viering, waarbij het Nederlandse publiek binnen 38 categorieën een stem uitbracht op de beste en meest populaire sites en apps.

Bijzondere decoratie

In een feestelijke ambiance in Circa Amsterdam kwamen de dinertafels van het prestigieuze evenement 'Website van het Jaar Verkiezing' tot leven met een uniek tintje. Lampion-lampionnen.nl zorgde voor een bijzondere sfeer door 50 prachtige LED Ballonnen XXL in warm wit te plaatsen. Ware blikvangers fungeerden tijdens het evenement.

Opvallend doch subtiel

De 50 reuze LED-ballonnen van wel 60 cm, strategisch geplaatst op de dinertafels, voegden een subtiele maar opvallende touch toe aan de algehele atmosfeer van het evenement. Terwijl de deelnemers zich bogen over de inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie van de genomineerde websites en apps, brachten de warm witte ballonnen een gevoel van elegantie en sereniteit naar de ruimte.

Vernieuwend en origineel

De keuze voor ongewone decoratieve elementen weerspiegelt niet alleen de creatieve benadering van de organisatie achter het evenement, maar benadrukt ook het belang van vernieuwing en originaliteit in de digitale wereld. De organisatoren hopen dat deze toevoeging heeft bijgedragen aan een memorabele en unieke ervaring voor alle aanwezigen, waardoor het evenement nog lang zal blijven verkleven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!