Solid Install verwelkomt nieuwe directeurSolid Install verwelkomt nieuwe directeur
Back Back Nieuws

Solid Install verwelkomt nieuwe directeur

15 januari 2024

Solid Install kondigt met trots de benoeming van Ruben van Elewout aan als Operationeel Directeur (COO) in haar directieteam. Ruben van Elewout versterkt het team naast de huidige CCO Patrick Seelbach. Deze benoeming versterkt de positie van Solid Install als marktleider in de AVintegratorbrancheen is een cruciale stap in de bedrijfsgroei. Met een indrukwekkend trackrecord en uitgebreide ervaring in het realiseren en opleveren van hoogwaardigeaudiovisuele installaties, brengt Ruben van Elewout een schat aan kennis en leiderschap naar Solid Install.

Zijn bewezen succes in het leiden van installatieteams en het bevorderen van bedrijfsinnovaties is een waardevolle bijdrage aan de voortdurende groei en innovatie van het bedrijf. ‘Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van Solid Install en ik kijk er naar uit om dit prachtige bedrijf naar een nieuwe fase te leiden’, aldus Ruben van Elewout.

Guido Hogenboom, CEO van Solid Install, verklaart enthousiast: ‘Wij zijn enorm blij om Ruben in ons team te verwelkomen. Zijn indrukwekkende ervaring en bewezen leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor de toekomstige successen van Solid Install. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het verder versterken van onze positie als marktleider.’

Patrick Seelbach (CCO) voegt hieraan toe: ‘Het is een eer om Ruben te verwelkomen in het team van Solid Install. Met Ruben naast mij hebben we het ideale team om de groei en innovatie van het bedrijf verder te stimuleren. Samen zullen we de uitdagingen aangaan en kansen benutten om Solid Install naar nieuwe hoogten te brengen.’

Over Solid Install

Solid Install is de toonaangevende speler in de markt voor high-end audiovisuele installaties. Met focus op kwaliteit en een optimale klantbeleving streeft Solid Install ernaar zakelijke opdrachtgevers te ontzorgen met professionele audiovisuele- en verlichtingsoplossingen. Solid Install is voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de beste apparatuur voor elke situatie en elk budget. Op maatschappelijk verantwoorde wijze worden installaties uitgevoerd bij onder andere evenementenlocaties, musea, horecagelegenheden en bedrijfs- en overheidsgebouwen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!