Toosten op het nieuwe jaar? 6 inspirerende locaties!Toosten op het nieuwe jaar? 6 inspirerende locaties!
Back Back Locaties

Toosten op het nieuwe jaar? 6 inspirerende locaties!

11 december 2023

Terugblikken en vooruitkijken doe je samen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie met collega’s of relaties? Op een locatie van Next Venue wordt dit ongetwijfeld een succes! Iedere locatie van Next Venue is centraal gelegen, uniek en heeft haar eigen beleving. Van industrieel, historisch tot landelijk. In dit artikel laten we je graag kennismaken met 6 unieke en inspirerende locaties, geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Twee industriele parels: Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn

Op de Wagenwerkplaats in Amersfoort vind je Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn. Deze locaties liggen op loopafstand van elkaar en worden doorgaans vaak gecombineerd. Centraal Ketelhuis beschikt over twee subruimtes, waaronder een historische treinwagon. Daarnaast staat het terras tot je beschikking, waar je met uitzicht op de Wagenwerkplaats de historie proeft. Met de monumentale looks van buiten en van binnen een unieke, ongedwongen sfeer. Een stalen bar, de originele buizenstelsels, oude boekenkasten en sfeervolle zitjes; jouw gasten voelen zich hier direct thuis. Ditzelfde geldt ook voor het Het Oude Magazijn waar vooral het warme interieur goed tot zijn recht komt door haar authentieke industriële eyecatchers. Door het hoge dak met de originele houten spanten, valt veel daglicht naar binnen wat een verrassend, ruimtelijk effect geeft.

 Proef de historie bij Oranjerie Hydepark en Kasteel de Schaffelaar 

Wil jij écht indruk maken op jouw gasten? Dan laten we je graag kennismaken met deze twee historische locaties: Oranjerie Hydepark in Doorn en Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Oranjerie Hydepark is een 19-eeuws rijksmonument, gelegen op een prachtig landgoed. De oranjerie bestaat uit een lichte, plenaire zaal én drie luxe en multifunctionele subruimtes. Liever een sprookjesachtig kasteel? Ontdek dan Kasteel de Schaffelaar. Dit kasteel ligt ook op een prachtig landgoed en is voorzien van acht stijlvolle, multifunctionele ruimtes van verschillende grootte.

Ontdek de rust van de natuur bij De Veenderhoeve en Hoeve Sparrendam

Hou jij van groen, rust én ruimte? Dan is De Veenderhoeve in De Klomp of Hoeve Sparrendam in Hoevelaken dé perfecte locatie! De Veenderhoeve biedt met zijn grote boogramen, houten gebinten en lichte, warme interieur het beste van heden en verleden. Er is een grote zaal tot je beschikking en een riante tuin met buitenbar. Hoeve Sparrendam is ook zeker een aanrader als het gaat om een landelijke locatie, waarbij je letterlijk komt aanrijden door de weilanden en boomgaarden. Ook deze authentieke, monumentale beschikt over een sfeervolle buitenterras.

Liever groter?

Wil jij graag een evenement organiseren voor meer dan 250 personen? Ook hiervoor ben je bij Next Venue aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Rijtuigenloods in Amersfoort, Midden Nederland Hallen in Barneveld of de Mauritskazerne in Ede? Ontdek snel alle locaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!