WAUW-effect; tips voor bijzondere teambuildingWAUW-effect; tips voor bijzondere teambuilding
Back Back Nieuws

WAUW-effect; tips voor bijzondere teambuilding

18 april 2023

Teambuilding. Er is inmiddels zoveel leuks te bedenken rondom dit thema, dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen een handje, met een shortlist activiteiten die niet alleen de banden tussen teamleden versterken, maar die ook een plekje innemen in het hersendeel waar memorabele ervaringen worden opgeslagen. We maken het ook nog eens extra overzichtelijk voor je door het in te delen in een aantal categorieën. Ontdek en ervaar je met ons mee? 

Eten & culinair 

Ballonnen eten: Weleens een ballon gegeten? Waarschijnlijk niet. Maar zou wel onvergetelijk zijn toch? The Balloon Factory maakt het mogelijk. Extra leuk: de vegan ballon is gevuld met helium, dus het opeten zorgt voor hilarische squeeky voice momenten. En wat de smaak betreft…die kunnen ze speciaal voor jou customizen. Iemand in voor een ballonnetje kaas & augurk? 

Ongeforceerd koken: Samen koken en eten verbindt, wat het een perfecte tool maakt voor ongeforceerde teambuilding met een stukje beleving. Hiervoor ben je bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek aan het juiste adres. Samen met lokale leveranciers bieden zij hoogwaardige en vooral gezellige culinaire teambuildingsopties. 

In beweging 

Drop of eronder: Wie kent het niet? Een ouderwetse dropping. Het is een simpele maar nog steeds doeltreffende manier om te leren samenwerken en tegelijkertijd te ontspannen én elkaar beter te leren kennen tijdens een lange -soms avontuurlijke- wandeling in the middel of nowhere. Bonus: Je komt ver boven je 10.000 stappen die dag! Ga naar Monster Events

Race je rot: Max eat your heart out! Want jij bent nu met je hele team even de baas van het circuit. Bij Racesquare Racing Centre wordt Formule 1 racen bijna werkelijkheid, door waarheidsgetrouwe race simulatoren met effecten zoals rook die van je banden af komt. Minimaal gevaar, maximaal adrenaline! 

Lachen, gieren, brullen 

Spelletjesplezier: Buitenspelen voor volwassenen is wat Polderevents eigenlijk biedt. Wat dacht je van een goede sessie buikschuiven om het lijf opgewarmd te krijgen en de lachspieren los. Badkleding aan en gaan op die buik! Too much?  Met een van de andere buitenspeelspellen ervaar je meer dan gemiddeld plezier. 

Team circus: Samenwerken kun je leren. En dat hoeft niet altijd – het liefst niet - te geschieden op de werkvloer. Wat dacht je van een circusomgeving? Middels het beoefenen van verschillende circusactiviteiten leer je onderling beter communiceren, naar elkaar te luisteren en misschien ontdek je ook nog leuke nieuwe skills! Ontdek de mogelijkheden bij Circus Tadaa

Try before you die 

Voor dare devils: Er zijn soms van die dingen die je wel wíl doen, maar niet zomaar durft. Zoals vuur spuwen, survivallen abseilen of off-road rijden! Maar misschien dat je wel uit je comfortzone stapt onder de profi begeleiding van een expert. Bij Adventure Events bieden ze het allemaal aan. Wie durft? 

Expeditie samen: Altijd al een keer mee willen doen met Expeditie Robinson, Wipe out of Mission Impossible? Bij De Kaap kan dat allemaal! En ondertussen leer je ook nog eens je grenzen verleggen, angsten overwinnen en samenwerken met je team. Win-win-win.

 

Tekst: Bianca Hidajat 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!