Derde generatie Mansveld Techniek neemt het over Derde generatie Mansveld Techniek neemt het over
Back Back Nieuws

Derde generatie Mansveld Techniek neemt het over

28 november 2023

Ruud Mansveld draagt de dagelijkse leiding van Mansveld Techniek met ingang van 27 november over aan zijn zoon Luuk. Ruud Mansveld (62) is sinds 27 november 1987 algemeen directeur. Hij nam de onderneming over van zijn vader Toon. Luuk Mansveld (30) is de derde generatie die het succesvolle techniekbedrijf gaat leiden. Ruud blijft betrokken bij Mansveld als lid van de Raad van Advies.

Met de overdracht breekt een nieuwe fase aan in het bestaan. 'Wij zitten in de transitie naar 1MV4.0. De kernwaarden Betrokken, Vakkundig, Betrouwbaar en Vernieuwend zijn en blijven het fundament van ons familiebedrijf: 1 Mansveld. De belangrijke ontwikkelingen zoals de energietransitie, vragen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort om nieuwe oplossingen. Dat betekent ook dat wij anders moeten werken om onze waarde voor onze klanten te blijven leveren', aldus Ruud. 'Onze kern is samenwerken, ook met onze klanten. De processen worden ingewikkelder, evenals de techniek. Daar heb je een andere aanpak voor nodig, wil je relevant blijven. Dat kunnen wij, dat bewijzen we ook. Met MV4.0 zal verregaande informatisering en toepassing van nieuwe technieken worden geïntegreerd.'

Van schuur naar 350 man

Mansveld Techniek bestaat inmiddels ruim zestig jaar als familiebedrijf en is als zodanig een van de steunpilaren onder het succes van Brainport. Toon, de vader van Ruud, startte de onderneming in 1962 in Eindhoven, vanuit een schuurtje achter het huis in Stratum, met steun van Ruud’s moeder Wies. Inmiddels telt Mansveld Techniek 350 werknemers. Het hoofdkantoor staat in de Eindhovense wijk Achtse Barrier.

Mansveld Techniek levert oplossingen voor elektrotechniek, beveiligingstechniek en communicatietechniek voor grote en kleine projecten, nieuwbouw en renovatie, service en onderhoud voor vaste en tijdelijke installaties.

Op de foto: Luuk en Ruud

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!