Een unieke foodbeleving in de Tasting Room in de MauritskazerneEen unieke foodbeleving in de Tasting Room in de Mauritskazerne
Back Back Locaties

Een unieke foodbeleving in de Tasting Room in de Mauritskazerne

27 november 2023

Een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting? Of zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessie met een testpanel organiseren? Ontdek dan de Tasting Room in de Mauritskazerne. Een indrukwekkend rijksmonument in Ede, in het hart van de FoodValley.

Stap in de wereld van food

Bij de Mauritskazerne draait het allemaal om foodbeleving. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie zijn onmiskenbare uitstraling. 

Direct bij binnenkomst stappen jouw gasten al in de wereld van food. Zo kom je in de wandelgangen langs diverse foodarts en displays met foodstories waarbij verhalen van voedselmakers uit de regio worden verteld. De monumentale kazerne bevat gethematiseerde vergaderzalen en een heuse Tasting Room waar al je zintuigen geprikkeld worden tijdens een unieke foodbeleving.

Jouw eigen foodpresentatie in het hart van de FoodValley

Jouw eigen foodverhaal tot leven brengen? Ook dat is mogelijk in de Tasting Room. Presenteer nieuwe voedselproducten, haal feedback op bij een testpanel of verras je relaties met een demonstratie door een bekende chef-kok. De mogelijkheden in de Tasting Room zijn eindeloos. Doordat de geschakelde kookeilanden kun je iedereen optimaal betrekken bij het bereiden van jouw gerechten. Laat ze meekijken in de pannen, proeven, ruiken en voelen. Zo beleven ze elke stap van je programma op een intense manier. Naast de Tasting Room bevindt zich ook een koelcel en een compacte horecakeuken met spoelstraat. Zo kan je uit het zicht alle voorbereidingen voor jouw programma treffen. Ideaal!

Prikkel al je zintuigen tijdens een unieke foodbeleving

Luister, kijk, ruik, voel en proef; maak je klaar voor smaakbeleving op je bord en een vleugje visuele magie. Terwijl je geniet van de lekkerste lokale gerechten, ga je op een 360°-reis door de wereld van ons eten. Maak kennis met vertical superfoods, neem een kijkje in een fungi farm en vlieg mee met de honingbij. Je collega’s, klanten of relaties zitten in deze ruimte rond twee luxe kookeilanden. Op de 360°-videowall nemen lokale voedselmakers je mee in het foodverhaal. Ideaal voor een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting.

Alleen vergaderen in de Mauritskazerne?          

Ook dan ben je bij de Mauritskazerne aan het juiste adres. De vier vergaderruimtes hebben ieder een eigen foodthema en zijn per dagdeel de boeken. Alle ruimtes zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur. Vergader jij binnenkort tussen de lekkerste guilty pleasures, de toch-niet-zo-Hollandse aardappel of in ons foodatelier? Eén ding is zeker: jouw volgende vergadering wordt een heuse beleving vol inspiratie en creativiteit!

Jouw foodverhaal tot leven brengen?

Food verbindt. Food inspireert. Food prikkelt. En nergens ervaar je dat meer dan in de Mauritskazerne. Breng jij binnenkort jouw foodverhaal in het hart van de FoodValley? Of kom je voor een onvergetelijke vergaderbeleving bij lekkerste vergaderplek van Nederland? Hier vind je meer informatie. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!