The Hague Venues organiseert netwerkevent voor eventorganisatorenThe Hague Venues organiseert netwerkevent voor eventorganisatoren
Back Back Nieuws

The Hague Venues organiseert netwerkevent voor eventorganisatoren

10 augustus 2023

28 augustus organiseert The Hague Venues een netwerk BBQ voor evenementenorganisatoren bij Beachclub WOW. De veertien venues die zijn aangesloten bij The Hague Venues zijn vertegenwoordigd op het evenement. In een informele setting ontdek je alles wat de stad achter de duinen voor jouw volgende event kan betekenen.

De site van The Hague Venues is het startpunt van jouw event in Den Haag. Op één website staan alle aangesloten partners overzichtelijk op een rij en kan je met één druk op de knop bij jouw voorkeurslocaties een offerte aanvragen.

Den Haag meer dan de moeite waard

Den Haag heeft veel te bieden als het gaat om eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten. Er bevinden zich voldoende hotels, gezellige restaurants en een sfeervol centrum met veel terrassen. Daarnaast beschikt Den Haag als enige grote stad in Nederland over een strand van maar liefst 11 kilometer lang om lekker uit te waaien. Een evenement koppelen aan een overnachting of city trip is dus de moeite waard. Met twee vliegvelden op dertig minuten afstand, is ook de bereikbaarheid goed. Als regeringsstad, worden er politiek gezien in Den Haag veel belangrijke beslissingen genomen. Dat maakt de stad een logische plek voor het organiseren van nationale en internationale conferenties.

Summer Vibes Netwerk Event

Het netwerkevenement vindt plaats op maandag 28 augustus van 17.30u - 20.30 uur, bij Beachclub WOW aan het Zwarte Pad in Den Haag. Onder het genot van een goed verzorgde BBQ en met de ondergaande zon op de achtergrond is er gelegenheid om bij te praten en informatie in te winnen. Het aantal plekken is beperkt. Schrijf je hier in.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!