Quality Lodgings voegt drie waanzinnig mooie hotels toeQuality Lodgings voegt drie waanzinnig mooie hotels toe
Back Back Nieuws

Quality Lodgings voegt drie waanzinnig mooie hotels toe

08 april 2024

Quality Lodgings heeft drie prachtige locaties toegevoegd aan de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Alle drie de hotels hebben een heel eigen karakter. Wat ze gemeen hebben is de passie voor een perfecte gastenbeleving en de drive om authentiek en culinair genieten tot op het hoogste niveau uit te werken. De nieuwe parels bevinden zich op Texel, op de Veluwe en in het Zuid-Duitse Beieren. Een mooie uitbreiding van de portefeuille voor Quality Lodgings. Deze schitterende hotels, waar alles draait om kwaliteit, passen uitstekend in de bijzondere handpicked collectie.

Boutique Hotel Texel

Boutique Hotel Texel, gelegen te midden van het kenmerkende Texelse landschap, biedt 45 eco-chique hotelkamers en suites met een weids uitzicht over de weilanden naar de duinen en het wad. Bij Restaurant Gusta, gevestigd naast de eigen boerderij, draait alles om verse streekgerechten met ingrediënten rechtstreeks van het land en het Waddeneiland. De Spa Woolness verdient een aparte vermelding. Hier kunnen gasten een bijzondere behandeling ondergaan met ingrediënten die rechtstreeks van het eiland komen, zoals een ‘wolbad’ met wol van Texelse schapen. Een onvergetelijke ervaring!

Hotel Restaurant de Echoput – Hoog Soeren

Hotel Restaurant de Echoput ligt op een rustige plek in de koninklijke bossen van Paleis het Loo op de Veluwe. Een verbluffend mooie plek voor een 5 sterrenhotel. Hier draait alles om gastronomisch en luxueus genieten in harmonie met de natuur. Het restaurant van de Echoput heeft een Gault&Millau score van 14/20. Elk seizoen wordt gekookt met ingrediënten uit de regio, zoals Veluws wild. De uitzonderlijke wijn-spijscombinaties maken een culinaire ervaring compleet. Inmiddels wordt het hotel gerund door de derde generatie van de familie Klosse, die het oorspronkelijke theehuis verbouwde tot een schitterend hotel en uitstekend restaurant.

Hotel Goldene Rose - Dinkelsbühl

In de oudste stad van het Zuid-Duitse Beieren, Dinkelsbühl, ligt 5 sterrenhotel Goldene Rose. Het hotel heropende in 2022 de deuren en is het eerste en tegelijkertijd meest unieke stads-spa-hotel in de deelstaat. Goldene Rose is ondergebracht in een historisch vakwerkhuis met een typisch Duits uiterlijk, wat het verrassend maakt hoe modern het hotel van binnen is. Niets is bij Goldene Rose standaard.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!