Ron Blaauw transformeert Thuishaven in culinair paradijsRon Blaauw transformeert Thuishaven in culinair paradijs
Back Back Nieuws

Ron Blaauw transformeert Thuishaven in culinair paradijs

18 oktober 2023

Van 11 tot 22 december transformeert Thuishaven zich tot een betoverend kerstparadijs, waar gasten worden ondergedompeld in een sfeer van warmte, gezelligheid en culinaire verrassingen van de chefs van Ron Blaauw. De ruige locatie biedt een onvergetelijke kerstervaring die je nergens anders vindt.

De chefs van Ron Blaauw

In 1999 opende Blaauw zijn eigen restaurant, ‘Ron Blaauw’. Dit restaurant kreeg snel erkenning en werd bekroond met Michelin-sterren voor zijn innovatieve en verfijnde keuken. In de loop der jaren heeft Ron Blaauw zijn culinaire imperium uitgebreid met andere restaurants en culinaire projecten, waaronder Gastrobar Paris, Ron Gastrobar en Ron's Gastrobar Indonesia. Elk van deze etablissementen biedt gasten een unieke smaakbeleving, die varieert van klassieke Franse gerechten tot Indonesische culinaire hoogstandjes.

Ron Blaauw heeft niet alleen de Nederlandse eetcultuur beïnvloed, maar heeft ook internationale erkenning gekregen voor zijn bijdragen aan de culinaire wereld. Zijn passie voor koken en zijn streven naar perfectie hebben hem tot een icoon in de Nederlandse gastronomie gemaakt, en zijn restaurants blijven een bestemming voor fijnproevers van over de hele wereld.

Entertainment

Tijdens het kerstdiner bij Thuishaven word je niet alleen culinair verwend, maar ook artistiek vermaakt. De gangen worden afgewisseld door verschillende entertainers, die proberen te prikkelen op verschillende vlakken. Denk hierbij aan comedy, muzikaal, acrobatisch en wellicht wel een spectaculaire vuurshow. Natuurlijk is mogelijk om daarna nog tot in de late uurtjes door te feesten.

Unieke combinatie

De unieke combinatie van klassiek kerstdiner in een bijzondere setting. Het diner wordt geserveerd in een prachtig versierde ruimte die samen gaan met de kenmerkende Thuishaven uitstraling, omringd door twinkelende kerstlichtjes en gezellige decoraties. Gasten zitten aan ronde tafels, omringd door vrienden en collega’s, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten en entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!