30.000 euro bespaard door AI-gedreven Netwerken30.000 euro bespaard door AI-gedreven Netwerken
Back Back Nieuws

30.000 euro bespaard door AI-gedreven Netwerken

01 mei 2024

Let's Get Digital heeft onlangs een AI-gedreven matchmaking tool geïntroduceerd die de manier waarop professionals netwerken tijdens B2B events revolutionaliseert. Organisatoren streven ernaar om met hun event een platform te creëren waar relevante nieuwe connecties moeiteloos tot stand komen, maar de realiteit van traditionele netwerkevents kan soms hit-or-miss zijn. Let’s Get Digital introduceert hier een gamechanger.

Succesvoorbeeld: MXT 2024

Op MXT 2024, waar een van de developers van Let’s Get Digital aanwezig was, bewees de tool zijn direct waarde. De developer werd gematcht met een specialist in Cloud Hosting, wat leidde tot een afspraak na het event. Deze connectie resulteerde in een samenwerking die Let's Get Digital jaarlijks 30.000 euro aan kosten bespaart.

Belofte aan deelnemers

Let’s Get Digital garandeert dat elke deelnemer met behulp van onze AI-tool minimaal drie relevante nieuwe connecties maakt bij elk evenement. Het succes op MXT illustreert de impact van effectief netwerken en benadrukt het belang voor event managers om netwerken te faciliteren.

Toekomstperspectieven

De komende jaren zal het leggen van geautomatiseerde verbindingen middels AI alleen nog maar verder toenemen. Enerzijds is het de taak om de connectie tot stand te brengen, maar aan de andere kant ook om inzicht te krijgen in de waarde die hieruit volgt. 20 connecties die elk 30.000 euro opleveren, zorgen er ineens voor dat de evenementwaarde met meer dan een half miljoen wordt vergroot.

Hoe dergelijke tooling ingezet kan worden, verschilt wel per type event en het doel erachter. Let’s Get Digital nodigt organisatoren uit om samen de netwerkmogelijkheden van hun volgende evenement te verkennen en te ervaren hoe technologie de zakelijke interacties kan transformeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!