Networkapp en Event Goose slaan handen ineenNetworkapp en Event Goose slaan handen ineen
Back Back Nieuws

Networkapp en Event Goose slaan handen ineen

03 juli 2024

Evenementorganisatoren staan vaak voor de uitdaging om het netwerken tussen deelnemers te bevorderen en tegelijkertijd de ticketverkoop en registratie efficiënt te stroomlijnen. Door de krachten te bundelen van twee toonaangevende evenementenplatformen, Networkapp en Eventgoose, is er een innovatieve oplossing die naadloos integreert met de bestaande workflows van organisatoren.

Twee weten meer dan één

Een samenwerking waar beide partijen zonder twijfel voor openstonden. Als het aan eigenaresse van Networkapp Elma Bassa ligt, is er namelijk geen schaap met vijf poten. ‘We zijn ervan overtuigd dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Door samen te werken met registratipartners zoals Eventgoose, bieden we alle events een completere en efficiëntere oplossing. Het is veel mooier om samen te werken met partners die excelleren in hun eigen vakgebied dan om alles zelf te willen doen. Daarvoor zoeken we graag de juiste verbindingen op.’

Eenvoudig maar geavanceerd

En die verbinding hebben Networkapp en Eventgoose gevonden. Met hun gedeelde blik op de eventtechnologie vullen ze elkaar mooi aan. ‘In de complexe wereld van eventorganisatie is er een toenemende behoefte aan eenvoudige, maar geavanceerde oplossingen. Tools die gebruiksvriendelijk zijn, maar tegelijkertijd de kracht en flexibiliteit bieden om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen’, vertelt mede-eigenaar van Eventgoose Gijs Haccou.

Elma vult aan: ‘Eenvoudige workflows en intuïtieve interfaces besparen organisatoren kostbare tijd die ze anders zouden besteden aan complexe configuraties en beheer. De kracht van data-analyse en gepersonaliseerde interactie helpt organisatoren om de betrokkenheid van hun bezoekers te verhogen en hun evenementen te optimaliseren.’

Controle en overzicht

Eventorganisatoren weten het: controle en overzicht zijn cruciaal. Er zijn talloze details die perfect op elkaar afgestemd moeten worden, van registratie en ticketverkoop tot catering en beveiliging. De druk is hoog, en alles moet vlekkeloos verlopen. Iets waar Networkapp en Eventgoose graag in ondersteunen. ‘Beide platforms zijn ontworpen om organisatoren de controle te geven die ze nodig hebben, zonder hen te overweldigen met complexe technologie. En wanneer ze er zelf niet uitkomen, zijn wij er om ze te ondersteunen’, sluit Gijs Haccou af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!