Open Call Immersive Tech Week 2024Open Call Immersive Tech Week 2024
Back Back Nieuws

Open Call Immersive Tech Week 2024

01 juli 2024

De afgelopen 10 jaar heeft VRDays / Immersive Tech Week de XR community ondersteund tijdens de XR revolutie, waarin de creativiteit, innovatie en baanbrekende potentie van de industrie worden gevierd. Er wordt teruggeblikt op een decennia van dromen, grenzen verleggen en vormgeven van de toekomst. De XR industry staat steviger in de schoenen en krijgt meer aandacht dan voorheen. Daarom gaat Immersive Tech Week (ITW) 2024 verder dan alleen het delen van kennis en samenbrengen van mensen. Zij presenteren de ware kracht van deze technologieën. Ben jij er klaar voor om jouw expertise te presenteren en andere XR enthousiastelingen te inspireren? Zoek dan niet verder - de Immersive Tech Week 2024 open call voor sprekers is nu live!

Het programma is verdeeld over vijf tracks, waarin een gedetailleerde blik wordt geworpen op immersieve technologie binnen een specifieke sector. Of je nu een passie hebt voor gezondheidszorg, onderwijs, creatieve industrieën, media, gaming of het empoweren van mensen met XR skills, er staat een podium voor je klaar bij de Doelen. Aanmelden kan hier.

Eerste keer open podium

Naast de gerenommeerde conferenties en workshops introduceert ITW een gloednieuw onderdeel: The XR Arena. In 2024 staat dit open podium centraal tijdens het evenement en krijgen XR software en hardware bedrijven de kans om te demonstreren hoe hun immersieve technologieën de industrie veranderen.

Church of VR

Geef je project op voor Church of VR op ITW 2024, Europa's belangrijkste VR-showcase die vorig jaar meer dan 5000 bezoekers trok in Rotterdam. Dit is je kans om mensen versteld te laten staan en grenzen te verleggen. Met VR, die digitale podia openstelt, en AI, die nieuwe creatieve mogelijkheden biedt, is Church of VR het ultieme platform voor je innovatieve projecten.

Laat van je horen!

We lopen voorop op het gebied van VR storytelling en verbinden de echte en virtuele werelden op spectaculaire wijze met elkaar. Laat ons zien hoe jouw spatial stories perspectieven op de samenleving kunnen vergroten en opnieuw kunnen definiëren wat mogelijk is. We kunnen niet wachten om te zien wat je in petto hebt! Als jouw project conventies uitdaagt en publiek uit verschillende sectoren aangrijpt willen wij het zien op ITW! Doe mee als een sponsor, exhibitor of spreker om samen met ons 10 jaar innovatie te vieren en vooruit te blikken op een toekomst waarin de grenzen tussen de fysieke en digitale wereld

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!