Back Back Nieuws

Vakbeurs Safety&Health@Work overgenomen door Ahoy

16 januari 2015
Ahoy Rotterdam heeft de vakbeurs Safety&Health@Work overgenomen van Vakmedianet. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor veilig en gezond werken vormt een uitbreiding van de beurzenportefeuille van Ahoy Rotterdam op het gebied van maatschappelijke en industriële veiligheid. Safety&Health@Work vindt 5 en 6 april 2016 tegelijkertijd plaats met de tweede editie van Emergency Expo, het platform voor veiligheid, risicomanagement en crisisbeheersing. Vakmedianet blijft als mediapartner aan Safety&Health@Work verbonden.

Kernactiviteiten
Safety&Health@Work is ontstaan als spin-off van de uitgaven Vakblad Arbo en Veiligheid & Preventie van uitgeverij Vakmedianet. Safety&Health@Work vindt al een aantal edities in Ahoy Rotterdam plaats. Daar waar beurzen organiseren tot de kernactiviteiten van Ahoy behoort, is het uitgeven van vakbladen en het inrichten van digitale platforms de kernactiviteit van Vakmedianet. Beide partijen hebben de overtuiging dat de beurs onder de vleugels van Ahoy sneller kan groeien.

Organisator industriële vakbeurzen
Ahoy Rotterdam heeft jarenlange ervaring met het organiseren van industriële vakbeurzen. Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business-to-Business Events: ‘Ahoy Rotterdam bevindt zich in een industriële omgeving, waardoor de organisatie van industriële vakbeurzen een logisch gevolg is. Wij zijn dan ook verheugd ons beurzenportfolio uitgebreid te hebben met een aan de industrie gerelateerde beurstitel. Met onze kennis en ervaring denken wij een professionaliseringsslag te kunnen maken en een nog betere synergie te creëren tussen Safety&Health@Work en Emergency Expo.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!