Vernieuwde Moods theater van KAS meeting-eventlocatie    Vernieuwde Moods theater van KAS meeting-eventlocatie
Back Back Nieuws

Vernieuwde Moods theater van KAS meeting-eventlocatie

12 maart 2024

Indruk maken met een imposante moswand én innovatieve technieken op je evenementen; vanaf nu is het splinternieuwe Moods theater van meeting- en eventlocatie KAS geopend. De adembenemende groene wand van 50m2 en LED schermen zetten meteen de toon en zorgen voor verbluffende presentaties. 

Wat is het Moods theater?

Het Moods theater is een plenaire zaal voor maximaal 200 personen met een speelse 50m2 moswand (van echt mos) met daarin 6 eenvoudig te bedienen schermen geïntegreerd. De zes geïntegreerde tv-schermen, elk individueel te bedienen, bieden eindeloze mogelijkheden om elke boodschap te communiceren tijdens congressen, webinars, (hybride) evenementen en plenaire sessies. Een groen decor als inspirerende achtergrond voor je presentatie of de schermen inzetten voor dynamische visuals: het Moods theater past zich moeiteloos aan de wensen van een evenement. 

De LED schermen zijn omlijst met geroest cortenstaal waardoor de LED schermen naadloos opgaan in het de groene omgeving. Het gebruikte is mos is mummiemos: een type mos waarbij vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Daardoor heeft mummiemos geen licht of water nodig en is het niet alleen het mooiste maar ook het makkelijkste mos.

Van congressen tot kleine beurzen

Het Moods theater is goed te combineren met de 7 aangrenzende break-out zalen waardoor KAS geschikt is voor congressen met veel subsessies. De break-out zalen zijn divers qua grootte van 50 tot 15 personen per ruimte. Direct boven het Moods theater liggen de ZuidKas, KasXL en een dakterras. Circa 400m2 geschikt voor onder andere ontvangst- & cateringmomenten en kleine beurzen. Centraal tussen deze kassen ligt een open keuken waar het team van KAS met verse en lokale producten heerlijke gerechten bereid voor uw gasten. KAS ligt centraal in Nederland op 5 minuten rijden van de A12. De locatie beschikt over veel gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast ligt KAS op loopafstand (circa 10 min.) van NS station Woerden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!