Spotler Group neemt Evisit overSpotler Group neemt Evisit over
Back Back Nieuws

Spotler Group neemt Evisit over

01 juli 2024

Spotler Group kondigt vandaag de overname aan van Evisit, een specialist in eventsoftware. Deze strategische zet volgt op de recente acquisitie van Momice en onderstreept Spotler Group's ambitie om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun eventprestaties. Met deze overname zet Spotler Group een volgende stap in het bieden van complete oplossingen voor marketing, communicatie, customer service en event professionals.

Evisit: Specialist in Complexe Registratieprocessen

Evisit, opgericht in 2010, heeft zich gepositioneerd als een betrouwbare partner voor het soepel laten verlopen van grote evenementen met complexe registratieprocessen. Evisit heeft zich gespecialiseerd in oplossingen te bieden voor zakelijke evenementen met uitdagende registratieprocessen, zoals bij grote sportevenementen en andere grootschalige bijeenkomsten.

Synergie met Spotler Group

De overname van Evisit door Spotler Group is een logische volgende stap na de integratie van Momice eerder dit jaar. Momice en Evisit werken al jaren samen aan grote evenementen. Met deze overname kunnen we de gecombineerde expertise en technologieën van Evisit en Momice naadloos laten werken voor onze klanten en daarmee de klanten in staat stellen om hun evenementenstrategie naar een hoger niveau te tillen. Dit sluit aan bij de visie van Spotler Group om datagedreven marketing- en communicatietechnologieën naadloos te integreren en zo maximale waarde te creëren voor haar klanten.

Rutger Bremer, director events van Spotler Group, benadrukt de voordelen van deze overname: ‘Met de toevoeging van Evisit aan onze portfolio, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het organiseren van succesvolle evenementen. De uitgebreide mogelijkheden van Evisit complementeren perfect onze bestaande oplossingen en stellen ons in staat om een volledig geïntegreerde ervaring te bieden voor complexe fysieke evenementen.’

Klantvoordelen en Toekomstvisie

Voor klanten betekent de integratie van Evisit binnen de Spotler Group dat zij kunnen profiteren van een uitgebreide suite van tools die hen helpen bij elke stap van het event management proces. De mogelijkheden voor naadloze integratie met Spotler CRM en andere platforms binnen de Group zorgen ervoor dat eventdata effectief wordt benut om gerichte en impactvolle marketingcampagnes te ontwikkelen.

Lee Chadwick, CEO van Spotler Group, licht toe: ‘Onze bestaande klanten zullen profiteren van de uitgebreide registratie mogelijkheden die Evisit biedt. Dit sluit naadloos aan bij onze strategie om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun klantreis. We blijven onze positie versterken als meer dan alleen een e-mail platform; we zijn een complete marketing- en communicatiepartner.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!